UČITELJICA (27) IMALA SEKS SA UČENIKOM (14) I SLALA MU GOLE FOTKE: Provodili se dok joj je muž bio na poslu, a sada joj preti ozbiljna kazna (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Okt.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČITELJICA (27) IMALA SEKS SA UČENIKOM (14) I SLALA MU GOLE FOTKE: Provodili se dok joj je muž bio na poslu, a sada joj preti ozbiljna kazna (VIDEO)

Stefani Piterson (27) optužena je da je spavala s jednim od svojih maloletnih učenika i slala mu svoje golišave fotografije. Na sudu u Floridi se izjasnila krivom i čeka je 5 do 10 godina zatvora.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefani slala učeniku golišave fotke i spavala sa njim: On sve ispričao roditeljima, a učiteljica je POSLALA PORUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 14:23

Bivša učiteljica uhapšena je u februaru ove godine kada je dečak (14) sve rekao svojim roditeljima..Stefani Piterson (27) optužena je da je spavala s jednim od svojih maloletnih učenika i slala mu svoje golišave fotografije. Na sudu u Floridi se izjasnila krivom i čeka je pet do 10 godina zatvora......

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.