Pogledajte kako izgledaju najskuplje hotelske sobe na svetu (FOTO)

Izvor: S media, 04.Jun.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgledaju najskuplje hotelske sobe na svetu (FOTO)

Većina ljudi nikada neće odsesti u ovim hotelima zato što su preksupi za sve one koji ne ulaze u kategoriju bogataša. Ali, srećom, dostupne su nam fotografije uz pomoć kojih možemo zaviriti u najskuplje apartmane i sobe svetski poznatih hotela.

Najimpresivniji hoteli sveta (FOTO)

Luksuzni hoteli poznatih vlasnika (FOTO)

Forbsove liste: Hoteli Hilton (VIDEO)

Prema izboru "Huffingtonposta", hoteli s nekima od najskupljih soba i apartmana na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svetu su Montage Beverly Hills u Los Angelesu, Four Seasons u Washingtonu, Mandarin Oriental u Barceloni, New York Palace u New Yorku i The Joule u Dallasu.

Tih pet luksuznih hotela odlikuje lepota eksterijera i enterijera, a oni koji su u njima odseli kažu da je pravi užitak boraviti u njima.

Naša fotogalerija dočaraće vam barem deo te atmosfere.

(Izvor: Tportal)

Foto: fourseasons.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.