Izvor: Danas, 16.Jan.2024, 11:23

Broj oglasa za posao u prošloj godini opao za šest odsto: Koji sektor je doživeo najveći pad?

Ukupan pad broja oglasa za posao u 2023. godini, u poređenju sa prethodnom godinom, iznosi šest odsto, što svedoči o izvesnom opadanju aktivnosti na tržištu rada, pokazuju najnoviji podaci sa sajta Poslovi Infostud.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliko su poslodavci nudili radnicima kojih nema nigde: Mesečno i do 250.000 dinara

Izvor: Radio 021, 16.Jan.2024

Ukupan pad broja oglasa za posao u 2023. godini, u poređenju sa prethodnom godinom, iznosi šest odsto, što svedoči o izvesnom opadanju aktivnosti na tržištu rada.

Nastavak na Radio 021...

Deficit kvalifikovane radne snage na tržištu rada u 2023

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Jan.2024

Jedan od segmenata koji je značajnije osetio posledice jeste IT sektor, koji se suočio sa izazovima optimizacije radne snage kako na globalnom, tako i na lokalnom nivou...Prema podacima sajta Poslovi Infostud, ukupan pad broja oglasa za posao u 2023. godini, u poređenju sa prethodnom godinom, iznosi...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.