POČELI RADOVI NA OBNOVI PUTA SMEDEREVSKA PALANKA – MIHAJLOVAC: Vlada Srbije izdvojila 900 miliona

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 10:42

POČELI RADOVI NA OBNOVI PUTA SMEDEREVSKA PALANKA – MIHAJLOVAC: Vlada Srbije izdvojila 900 miliona

Juče su počeli radovi na potpunoj rekonstrukciji puta Smederevska Palanka – Mihajlovac, čija je dužina 20 kilometara i koja ima izuzetan značaj za privredu i 50.000 stanovnika ove opštine.

U pitanju je najvažnija saobraćajnica u Smederevskoj Palanci, preko koje gradsko središte ima izlaz na auto-put Beograd – Niš.

Za njenu obnovu Vlada Srbije predvidela je 900 miliona dinara budžetskih sredstava.

Predsednik opštine Nikola Vučen podseća da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je obnova puta do Mihajlovca samo nastavak ogromnih ulaganja države u obnovu puteva u ovoj opštini, otkako je odgovornost za njeno vođenje preuzela Srpska napredna stranka.

- Nabrojaću samo najvažnije putne projekte. Pre četiri godine obnovljen je put do Velike Plane, za šta je država izdvojila 600 miliona. U potpunosti je rekonstruisana glavna saobraćajnica kroz grad, od ulaza iz pravca Plane do izlaza prema Mladenovcu, kod raskrsnice za Azanju. Obnovljen je put do Azanje i Kusadka, te manastira Pinosava. Rekonstruisano je sedam kilometara puta prema Topoli, kao i po tri i po kilometra puta za Cerovac i Vodice - kaže Vučen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.