PLENKOVIĆU, DAJ 300 MILIONA: Hrvatski ugostitelji očajni, bez premijera ode karijera

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 16:24

PLENKOVIĆU, DAJ 300 MILIONA: Hrvatski ugostitelji očajni, bez premijera ode karijera

Ministar predložio samo minimum podrške koja se uglavnom odnosi na očuvanje radnih mesta

Predstavnici ugostitelja i preduzetnika, čiji objekti u skladu sa najnovijim paketom epidemioloških mera, neće raditi do 21. decembra, a možda i duže, nezadovoljni su današnjom ponudom ministra finansija Zdravka Marića i traže od premijera Andreja Plenkovića da prelomi.

Ugostitelji su nakon sastanka sa ministrom Marićem rekli da su "više potreseni, nego zadovoljni" današnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovorima.

Marić im je, kažu, predložio minimum podrške koja se uglavnom odnosi na očuvanje radnih mesta.

Apelovali su na premjera da im na današnjoj sednici vlade vrati, kako kažu, nadu i budućnost, jer su je oni izgubili.

- Premijer mora danas da presudi i apelujem da presudi u našu korist i da nam da tih 300 miliona kuna. Jer Marić o tome ne želi da raspravlja - rekao je jedan od učesnika sastanka sa ministrom finansija, prenelis u hrvatski mediji.

Dok je u vladi trajao sastana sa ministrom Marićem ispred zgrade su protestovali ugostitelji, a prema procenama medija, bilo ih je više stotina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.