PKV za 147 miliona dinara kupila odmarališta u Igalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 12:18

PKV za 147 miliona dinara kupila odmarališta u Igalu

Suvlasnički udeo Pokrajinske vlade u Odmaralištu "Vojvodina“ sa depandansom u Igalu u Crnoj Gori prodat je Privrednoj komori Vojvodine čime je ostvaren prihod u budžetu AP Vojvodine u iznosu od 147,6 miliona dinara.

Saopšteno je da je Privredna komora Vojvodine drugi suvlasnik odmarilišta pa je do kupovine došlo putem prava preče kupovine.

Navodi se da su kupoprodajnu cenu prodatog suvlasničkog udela utvrdili licencirani procenitelji.

"Pokrajinska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlada će nastaviti, preko Uprave za imovinu, sa prodajom nepokretnosti zainteresovanim privrednim subjektima i drugih objekata koje ima u svom vlasništvu, a koji ne služe za funkcionisanje Uprave, ustanova i službi ili se nalaze u zapuštenom stanju pa su za njihovo stavljanje u funkciju neophodna velika finansijska sredstva", navodi se u informaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Prodato odmaralište "Vojvodina" u Igalu, u pokrajinsku kasu ide 147,6 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2021

Suvlasnički udeo Pokrajinske vlade u Odmaralištu "Vojvodina" sa depandansom u Igalu u Crnoj Gori prodat je Privrednoj komori Vojvodine za 147,6 miliona dinara...Privredna komora Vojvodine je drugi suvlasnik odmarališta pa je do kupovine došlo putem prava preče kupovine...Navodi se da su kupoprodajnu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.