PKS ponovo aktivirala Kovid - 19 info servis za privredu  

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 16:44

PKS ponovo aktivirala Kovid - 19 info servis za privredu  

Komora će na portalu objavljivati najvažnije vesti, saopštenja, odluke nadležnih organa i sve druge informacije važne za poslovnu zajednicu

Privredna komora Srbije (PKS), povodom aktuelne situacije izazvane širenjem korona virusa, ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, najnovijim dešavanjima, zvaničnim merama i preporukama.

Stručne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << službe PKS u stalnom su kontaktu sa svim nadležnim institucijama i organizacijama, kao i poslovnim asocijacijama u inostranstvu, i blagovremeno će informisati privrednike u vezi sa poslovanjem kako na državnom, tako i na regionalnom i globalnom nivou.

kako bi privrednici dobili obaveštenja i preporuke kako da zaštite posao i prilagode se uslovima poslovanja.

Privrednici se PKS mogu obratiti mejlom na covid19@pks.rs. Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.