PKS otvorila šalter za preduzetnike u Temerinu, 22. u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 16:21

PKS otvorila šalter za preduzetnike u Temerinu, 22. u Srbiji

Privredna komora Srbije otvorila je danas šalter za preduzetnike u Opštini Temerin kako bi svi predstavnici malog i srednjeg biznisa i oni koji planiraju da počnu sopstveni posao mogli da dobiju besplatan savet, pomoć i pravovremenu informaciju o programima i projektima podrške preduzetništvu.

- Cilj nam je da budemo dostupan servis za privredu na lokalu i podržimo razvoj preduzetništva u Temerinu i okolini i ohrabrimo mlade ljude i žene da se opredele za sopstveni biznis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je 2023. godina posvećena ženskom preduzetništvu - izjavila je Branislava Simanić, direktor Sektora preduzetništva PKS i dodala da sve više dama preduzetnica pokreće sopstveni posao što potvrđuje i podatak da je u Srbiji 35 odsto kompanija u vlasništvu žena.

Privredna komora Srbije danas je potpisala sa Opštinom Temerin Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji u cilju razvoja preduzetništva na području Južnobačkog upravnog okruga.

- Preduzetnički šalter postaće mesto gde će svi preduzetnici sa teritorije opštine Temerin imati priliku da dobiju uputstva, savete i informacije o subvencijama, aktuelnim konkursima, kreditnim linijama, i ostalim poslovnim mogućnostima. Realizacijom ovog projekta, pomoć će im biti dostupna u onom trenutku kada im je najpotrebnija, a to je na početku - rekao je Mladen Zec, predsednik opštine Temerin i naveo da na teritoriji te opštine posluje više od 1.620 privrednih subjekata.

Nakon otvaranja šaltera za preduzetnike, delegacija opštine Temerin i PKS obišli su jednu od najsavremenijih kompanija kada je u pitanju proizvodnja smrznutog testa - „Zorić d.o.o“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren šalter za preduzetnike u Opštini Temerin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2023

U opštini Temerin otvoren je šalter za preduzetnike, jedan od 20 u Srbiji, čije je otvaranje pokrenula Privredna komora Srbije, a sve u cilju dostupnosti informacija o pokretanju biznisa, kao i o unapređivanju postojećeg, privrednicima na lokalu...Svetlana Čavić je majka tri preduzetnika i kaže,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Privredna komora Srbije otvorila šalter za preduzetnike u Temerinu

Izvor: Beta, 31.Jan.2023

Privredna komora Srbije otvorila je danas šalter za preduzetnike u Temerinu kako bi svi predstavnici malog i srednjeg biznisa i oni koji planiraju da počnu sopstveni posao mogli da dobiju besplatan savet, pomoć i pravovremenu informaciju o programima i projektima podrške preduzetništvu.PКS je do...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.