Ovako su tekli radovi na izgradnji mosta koji spaja Surčin i Obrenovac VIDEO

Izvor: B92, 17.Dec.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako su tekli radovi na izgradnji mosta koji spaja Surčin i Obrenovac VIDEO

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na instagram nalogu "Budućnostsrbijeav" snimak koji pokazuje kako su tekli radovi na izgradnji mosta Surčin-Obrenovac

Most će biti sutra otvoren, uz poruku da se Srbija gradi na svakom koraku i nadu da će se sledeće godine stići do 1.000 izgrađenih mostova.

"Srbija se gradi na svakom koraku! Sutra otvaramo deonicu Obrenovac-Surčin auto-puta 'Miloš Veliki'! Hvala vrednim radnicima i svima koji su svojim radom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i marljivošću doprineli da rezultatima pokažemo koliko je Srbija napredovala", naveo je Vučić.

"Dve reke, Sava i Kolubara, su premošćene i sve je fantastično uradjeno. Nadam se da ćemo sledeće godine stici do 1.000 mostova koje smo izgradili, a bice ih još više. Živela Srbija", naveo je predsednik.

Deonica auto-puta "Miloš Veliki", od Surčina do Obrenovca, duga je 17,6 kilometara i povezaće auto-putem ceo potez od Beograda do Čačka od 120 kilometara. Završetkom i tog dela autoputa "Miloš Veliki" od Beograda do Ccačka će moći da se stigne za oko sat vremena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.