Srbija

Utorak, 17.12.2019.

13:44

Ovako su tekli radovi na izgradnji mosta koji spaja Surčin i Obrenovac VIDEO

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na instagram nalogu "Budućnostsrbijeav" snimak koji pokazuje kako su tekli radovi na izgradnji mosta Surčin-Obrenovac

Izvor: Tanjug

Ovako su tekli radovi na izgradnji mosta koji spaja Surčin i Obrenovac VIDEO
Foto: Tanjug/ Tanja Valiæ

Most će biti sutra otvoren, uz poruku da se Srbija gradi na svakom koraku i nadu da će se sledeće godine stići do 1.000 izgrađenih mostova.

"Srbija se gradi na svakom koraku! Sutra otvaramo deonicu Obrenovac-Surčin auto-puta 'Miloš Veliki'! Hvala vrednim radnicima i svima koji su svojim radom i marljivošću doprineli da rezultatima pokažemo koliko je Srbija napredovala", naveo je Vučić.

"Dve reke, Sava i Kolubara, su premošćene i sve je fantastično uradjeno. Nadam se da ćemo sledeće godine stici do 1.000 mostova koje smo izgradili, a bice ih još više. Živela Srbija", naveo je predsednik.

Deonica auto-puta "Miloš Veliki", od Surčina do Obrenovca, duga je 17,6 kilometara i povezaće auto-putem ceo potez od Beograda do Čačka od 120 kilometara. Završetkom i tog dela autoputa "Miloš Veliki" od Beograda do Ccačka će moći da se stigne za oko sat vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

21 h

Svet

Britanija pada: Čeka ih krah?

Šefovi Banke Engleske (BoE) strahuju da je Britanija veoma izložena još jednom krahu finansijskog tržišta, izazvanog neizvesnošću unutar ključnog sektora koji je postao sve važniji – i sve izloženiji riziku – poslednjih godina.

23:00

14.5.2024.

1 d

Podeli: