Osnovna škola izdaje njivu u godišnji zakup

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovna škola izdaje njivu u godišnji zakup

Šabac -- Osnovna škola Laza K. Lazarević iz Šapca objavila je oglas za izdavanje u zakup njive površine 67 ari i 68 kvadratnih metara.

Njiva se nalazi u katastarskoj opštini Jevremovac i izdaje se u godišnji zakup, a kriterijum za izbor ponude je najveća ponuđena godišnja cena, navodi se u oglasu u dnevnim novinama.

Ova škola takođe nudi za izdavanje školsku salu površine 672 kvadratnih metara za trening, utakmice i rekreaciju.

Cena zakupa je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2.000 dinara po satu, a pravo učešća imaju pravna lica registrovana za obavljanje delatnosti iz oblasti sporta i rekreacije. Fizička lica i grupe rekreativaca mogu konkurisati tako što će označiti lice ovlašćeno za zastupanje.

Ponude se podnose u reoku od tri dana od objavljivanja oglasa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.