Izvor: Danas, 25.Avg.2011, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orbović: MMF fantazira

Povodom informacija da Međunarodni monetarni fond sugeriše Vladi Republike Srbije da predloži izmene dve odredbe Zakona o radu, predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović rekao je za Danas da bi svako ko bi u „ovom trenutku pokušao da menja Zakon o radu imao probleme“. „Međunarodni monetarni fond stalno ima neke fantazije svoje o smanjivanju prava, ali niti smo mi njih zvali ovde, niti su oni tražili razgovor o tome sa nama“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Orbović: MMF stalno nešto fantazira

Izvor: B92, 26.Avg.2011, 05:55

Beograd -- Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović kaže da bi svako ko bi u "ovom trenutku pokušao da menja Zakon o radu imao probleme"..On je to izjavio povodom informacija da Međunarodni monetarni fond sugeriše Vladi Republike Srbije da predloži izmene dve odredbe Zakona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.