Izvor: Danas, 10.Jul.2023, 14:37

Oragizacija Novi treći put: Istraživanje pokazalo da je većina građana Srbije za ulazak u BRIKS

Na potencijalnom referendumu o ulasku Srbije u savez BRIKS (Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južnoafrička Republika), za ulazak bi glasalo 43,2 odsto ispitanika, a verovatno za bi glasalo još 16,5 odsto, pokazalo je istraživanje javnog mnjanja koje je danas predstavila organizacija Novi treći put.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Istraživanje NTP: Za ulazak u BRIKS 47 odsto, za EU 35, najvažniji partner Rusija, EU glavni trgovinski

Izvor: VOA, 11.Jul.2023, 05:37

Ukoliko bi morali da biraju između ulaska u savez BRIKS (Brazil, Rusija, Indija, Kina, Južna Afrika) ili u Evropsku uniju, u Srbiji bi za BRIKS glasalo 42,2 odsto građana, dok bi za EU bilo 35 odsto; za ulazak u BRIKS sigurno bi glasao svaki drugi građanin Srbije - 51 odsto ispitanih, za EU bi bilo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.