Bez zadržavanja na rampama auto-puteva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2022, 07:35

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Na putu Golubinci - Stara Pazova, u Staroj Pazovi, obustava saobraćaja u zoni postojećeg putnog prelaza i delu Ulice Ćirila i Metodija, zbog izgradnje nadvožnjaka, do 20. decembra, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Alternativni putni pravac: Stara Pazova - Inđija i Inđija - Putinci.

Auto-put E-75, petlja Trupale - petlja Niš Jug, radovi na rekonstrukciji mosta u zoni petlje Trupale do 30. decembra.

Saobraćaj na tehničkom službenom prolazu, preusmeren je u suprotnu kolovoznu traku u dužini od 1 km. Za saobraćaj zatvoren opštinski put ispod auto-puta. Alternativni pravac je preko Vrtišta.

Iznad auto-puta E-75, radovi na rehabilitaciji natputnjaka u petlji Vrčin do 31. decembra. U zoni radova na natputnjaku saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, na auto-putu je normalan režim saobraćaja.

Auto-put E-75, petlja Ražanj - petlja Pojate, u smeru Niš-Beograd, radovi na pojačanom održavanju do 9. decembra.

Za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka smer ka Beogradu. Saobraćaj je preusmeren na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Prijepolje - Kolovrat, radovi na rehabilitaciji mosta, do 31. decembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova:

- na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,

- na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez u vožnji zbog slabe kiše i magle u nekim delovima zemlje

Izvor: Blic, 06.Dec.2022

Povremeno slaba kiša i mestimično mokri kolovozi tokom celog dana i u većini krajeva Srbije otežavaće vožnju, saopštio je je jutros Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.