Oglasio se Huavej: Ostajemo u Srbiji

Izvor: B92, 11.Nov.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Huavej: Ostajemo u Srbiji

Kineska kompanija Huavej saopštila je, povodom pisanja hrvatskih medija da planira da preseli centar iz Beograda u Zagreb, da ostaje u Srbiji.

"Do sada smo ostvarili saradnju sa velikim brojem partnera i plan nam je da nastavimo jačanje pozicije Srbije na putu tehnološkog razvoja", navodi se u saopštenju kompanije Huavej.

Kompanija Huavej, kako se ističe, u Srbiji posluje duže od 12 godina, gde se nalazi centrala za Zapadni Balkan.

"Kao centrala ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dela Evrope naš cilj je da proširimo svoje poslovanje, otvaramo nova radna mesta i zapošljavamo stručne kadrove", poručuju iz kompanije. Oni ističu i da su sagradili značajne temelje za dalji rast i razvoj i kreirali velike planove koje planiraju da realizuju u predstojećim godinama.

Podsetimo, hrvatski mediji su preneli informaciju da je delegacija te zemlje, predvođena premijerom Andrejem Plenkovićem, prilikom posete Kini imala sastanak is a čelnicima Huaveija, ka oi da ta kompanija planira da preseli centar iz Beograda u Zagreb.

Oglasila se potom Vlada Srbije koja je te navode demantovala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huavej demantuje hrvatske medije, kompanija ostaje u Srbiji

Izvor: Blic, 11.Nov.2018

Kineska kompanija Huavej saopštila je večeras, povodom pisanja hrvatskih medija da planira da preseli centar iz Beograda u Zagreb, da ostaje u Srbiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.