Oglasio se Huavej: Ostajemo u Srbiji

Kineska kompanija Huavej saopštila je, povodom pisanja hrvatskih medija da planira da preseli centar iz Beograda u Zagreb, da ostaje u Srbiji.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 10.11.2018.

23:09

Oglasio se Huavej: Ostajemo u Srbiji
Foto: Gettyimages

"Do sada smo ostvarili saradnju sa velikim brojem partnera i plan nam je da nastavimo jačanje pozicije Srbije na putu tehnološkog razvoja", navodi se u saopštenju kompanije Huavej.

Kompanija Huavej, kako se ističe, u Srbiji posluje duže od 12 godina, gde se nalazi centrala za Zapadni Balkan.

"Kao centrala ovog dela Evrope naš cilj je da proširimo svoje poslovanje, otvaramo nova radna mesta i zapošljavamo stručne kadrove", poručuju iz kompanije. Oni ističu i da su sagradili značajne temelje za dalji rast i razvoj i kreirali velike planove koje planiraju da realizuju u predstojećim godinama.

Podsetimo, hrvatski mediji su preneli informaciju da je delegacija te zemlje, predvođena premijerom Andrejem Plenkovićem, prilikom posete Kini imala sastanak is a čelnicima Huaveija, ka oi da ta kompanija planira da preseli centar iz Beograda u Zagreb.

Oglasila se potom Vlada Srbije koja je te navode demantovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: