Izvor: Beta, 12.Okt.2010, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan rad srpskih vazduhoplovnih vlasti

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja (EASA) ocenila je da srpske vazduhoplovne vlasti odlično obavljaju sertifikaciju pilotskih dozvola, saopštio je u utorak Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, stručni tim EASA je nakon detaljne kontrole, od 4. do 9. oktobra, ocenio da Direktorat odlično primenjuje evropske standarde i u sertifikaciji centara za obuku pilota i njihovih lekarskih uverenja.

Prema preliminarnim rezultatima eksperata iz Brisela, srpske vazduhoplovne vlasti su u okviru tih delatnosti medju najboljima u Evropi, odnosno medju najboljima u okviru EASA-e, koju čine vazduhoplovne vlasti zemalja članica Evropske unije.

Stručnjaci za civilno vazduhoplovstvo iz EU proveravali su rad Direktorata i na terenu, kontrolišući dokumetaciju nekoliko centara za obuku pilota.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odličan rad srpskih vazduhoplovnih vlasti

Izvor: NaDlanu.com, 12.Okt.2010

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja (EASA) ocenila je da srpske vazduhoplovne vlasti odlično obavljaju sertifikaciju pilotskih dozvola, saopštio je u utorak Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije. Kako se navodi u saopštenju, stručni tim...

Nastavak na NaDlanu.com...

EASA: Odličan rad srpskih vazduhoplovnih vlasti

Izvor: Economy.rs, 13.Okt.2010, 11:13

Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja (EASA) ocenila je da srpske vazduhoplovne vlasti odlično obavljaju sertifikaciju pilotskih dozvola, saopštio je danas Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.