Od subote nova sezona voza Romantika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od subote nova sezona voza "Romantika"

Novu sezonu saobraćaja muzejsko-turističkog voza "Romantika" otvaraju "Železnice Srbije" vožnjom do Sremskih Karlovaca od subote, 25. aprila.

Voz polazi sa Glavne železničke stanice u Beogradu u 9:42, a u Karlovce stiže u 11:15. Povratak iz Sremskih Karlovaca predviđen je u 18:05 sati, a dolazak u Beograd u 19:36.

U sastavu voza saobraćaće vagoni prvog, drugog i trećeg razreda kao i vagon restoran.

Kako su saopštile Železnice, cena karte za odrasle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 444 dinara u vagonu prvog razreda, 370 dinara za drugi razred i 308 dinara za vagon trećeg razreda.

Deca do šest godina prevoze se besplatno, dok je vozna karta za decu od 6 do 14 godina 222 dinara.

Cena karte od 222 dinara važi i za penzionere, ali samo za vožnju u vagonima drugog i trećeg razreda.

Karte za muzejski voz "Romantika" mogu se kupiti na glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Romantika" od subote ponovo vozi do Sremskih Karlovaca

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2015, 07:55

Novu sezonu saobraćaja muzejsko-turističkog voza "Romantika" otvaraju "Železnice Srbije" vožnjom do Sremskih Karlovaca od subote, 25. aprila...Voz polazi sa Glavne železničke stanice u Beogradu u 9:42, a u Karlovce stiže u 11:15. Povratak iz Sremskih Karlovaca predviđen je u 18:05 sati, a dolazak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.