Kavalerija Rustikana i Pajaci u bioskopu Sinepleks

Izvor: Blic, 22.Apr.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kavalerija Rustikana" i "Pajaci" u bioskopu "Sinepleks"

Direktan prenos Maskanjijeve opere "Kavalerija Rustikana" koja se izvodi u duplom programu sa Leonkavalovim "Pajacima", zatvoriće treću sezonu direktnih prenosa opere uživo iz Metropolitena u subotu, 25. aprila u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Kako je saopšteno iz Cineplexxa, karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara.

Dejvid Mekvikar prvi put režira u Metropolitenu novu produkciju popularne verzije ovog duplog programa u poslednjih 45 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godina.

Marsel Alvarez debituje u izvodjenju obe glavne uloge: kao zavodnik pokajnik Turidu i klovn Kanio. Eva - Marija Vestbrok će pevati ulogu Santuce, napuštene žene u srcu Kavalerija Rustikana.

Željko Lučić se zbog bolesti povukao iz svih prolećnih angažmana u Metropolitenu, pa će se u ulozi Alfija u novoj produkciji opere "Kavalerija Rustikana" umesto njega naći Džordž Gagnidze, koji u "Pajacima" peva Tonija.

Patriša Raset tumači lik Kaniove zlosrećne žene Nede u "Pajacima", dok Metov glavni dirigent Fabio Luizi diriguje obema operama.

Tokom letnjih meseci ljubitelji opere će imati priliku da uživaju u specijalnom programu u bioskopu Cineplex Ušće Shopping Center.

Metropoliten na bis će se sastojati iz dve Verdijeve opere "Travijata“ i "Aida“, Leharove "Vesele udovice“ i "Kći puke“ Gaetana Donicetija. Karte za ove prenose će uskoro biti dostupne na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od subote nova sezona voza "Romantika"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2015

Novu sezonu saobraćaja muzejsko-turističkog voza "Romantika" otvaraju "Železnice Srbije" vožnjom do Sremskih Karlovaca od subote, 25. aprila...Voz polazi sa Glavne železničke stanice u Beogradu u 9:42, a u Karlovce stiže u 11:15. Povratak iz Sremskih Karlovaca predviđen je u 18:05 sati, a dolazak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.