Od danas isplata 5.000 dinara pomoći penzionerima

Izvor: Beta, 23.Nov.2016, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas isplata 5.000 dinara pomoći penzionerima

U Srbiji će danas početi isplata 5.000 dinara jednokratne pomoći penzionerima.Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje je najavio da će novac biti uplaćen na tekuće račune penzionera ili će im se isplaćivati na šalterima pošta.Ostalima će sutra početi isplata na kućne adrese korisnika i trajaće nekoliko dana.Jednokratna isplata pripada svim korisnicima kojima je isplaćena penzija ili naknada za oktobar 2016. godine i koji imaju prebivalište na teritoriji Srbije.Kako je ranije objavljeno, država je za tu pomoć izdvojila oko 8,5 milijardi dinara i dobiće je 1,7 miliona penzionera.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije,   Penzija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Danas po 5.000 dinara svim penzionerima

Izvor: Blic, 23.Nov.2016

U Srbiji će danas početi isplata jednokratne pomoći svim penzionerima od po 5.000 dinara...Kako saznaje "Blic", Ministarstvo finansija u utorak je obezbedilo sredstva za isplatu ove jednokratne pomoći. Sredstva su, kako saznajemo, preneta na račun PIO fonda kako bi isplata počela danas...Jednokratna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.