Od 1. maja nova pravila za prevoz prtljaga kod Er Srbije

Izvor: Beta, 28.Apr.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1. maja nova pravila za prevoz prtljaga kod Er Srbije

BEOGRAD, 28. aprila 2014. (Beta) - Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je u ponedeljak da će od 1. maja primenjivati nova pravila za prevoz prtljaga po komadu, umesto dosadašnjeg koncepta po težini predatog prtljaga.

Putnici će u ekonomskoj klasi besplatno moći da prevezu jedan prtljag maksimalne težine 23 kilograma, a u biznis klasi dva prtljaga težine po 32 kilograma svaki, navodi se u saopštenju.

Kao što se praktikuje u aviokompanijama širom sveta, svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << predati prtljag koji prelazi dozvoljenu težinu, broj i dimenzije odredjene novim uslovima u skladu sa stanadrima evropskih aviokompanija biće posebno naplaćivan.

Detaljnije informacija dostupne su na sajtu Er Srbije (www.airserbia.com) i svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Od 1. maja nova pravila za prevoz prtljaga kod Er Srbije

Izvor: Blic, 28.Apr.2014

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je danas da će od 1. maja primenjivati nova pravila za prevoz prtljaga po komadu, umesto dosadašnjeg koncepta po težini predatog prtljaga. Besplatan prevoz prtljaga teškog 23 kilograma u ekonomskoj klasi..Putnici će u ekonomskoj klasi besplatno moći...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.