Er Srbija prilagođava uslove prevoza prtljaga standardima evropskih aviokompanija

Izvor: Blic, 28.Apr.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija prilagođava uslove prevoza prtljaga standardima evropskih aviokompanija

Er Srbija od 1. maja 2014. godine menja uslove prevoza predatog prtljaga. U skladu sa standardima evropskih avioprevoznika prtljag će se registrovati po komadu a ne po težini.

Umesto dosadašnjeg koncepta po težini na letovima Er Srbije ubuduće će se primenjivati koncept po komadu predatog prtljaga.

- Gosti Er Srbije koji budu putovali od 1. maja 2014, moći će u ekonomskoj klasi besplatno da prevezu jedan prtljag maksimalne težine 23 kilograma, a u biznis klasi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dva prtljaga težine 32 kilograma svaki - navodi se u saopštenju domaće aviokompanije.

Komentarišući ovu promenu, generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je rekao da je ta promena važan korak u cilju prilagođavanja uslovima transporta evropskih aviokompanija.

Kao i kod ostalih evropskih prevoznika i u Er Srbiji svaki predati prtljag koji prelazi dozvoljenu težinu, broj i dimenzije određene novim uslovima biće posebno naplaćivan.

Detaljnije informacija dostupne su na sajtu Er Srbije (www.airserbia.com) i svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija od 1. maja menja uslove prevoza prtljaga

Izvor: Akter, 28.Apr.2014

Nacionalni avio-prevoznik Er Srbija će u cilju prilagođavanja uslova transporta sa standardima evropskih avioprevoznika 1. maja izmeniti uslove prevoza predatog prtljaga

Nastavak na Akter...

Od 1. maja nova pravila za prevoz prtljaga kod Er Srbije

Izvor: Beta, 28.Apr.2014

BEOGRAD, 28. aprila 2014. (Beta) - Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je u ponedeljak da će od 1. maja primenjivati nova pravila za prevoz prtljaga po komadu, umesto dosadašnjeg koncepta po težini predatog prtljaga...Putnici će u ekonomskoj klasi besplatno moći da prevezu jedan prtljag...

Nastavak na Beta...

Er Srbija od 1. maja menja uslove prevoza prtljaga

Izvor: Prva.rs, 28.Apr.2014

Umesto dosadašnjeg koncepta koji je kao standard predviđao samo težinu prtljaga na letovima Er Srbije, ubuduće će se primenjivati koncept broja komada predatog prtljaga, saopštila je Er Srbija.. .Putnici Er Srbije koji budu putovali od 1. maja moći će u ekonomskoj klasi besplatno da prevezu...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.