Obustavljen saobraćaj na pruzi Beograd-Bar

Izvor: NaDlanu.com, 11.Feb.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljen saobraćaj na pruzi Beograd-Bar

Železnice Srbije odlučile su da se u subotu obustavi železnički saobraćaj iz Srbije za Crnu Goru zbog velikih snežnih nanosa na delu barske pruge kroz Srbiju, ali i zbog vremenskih neprilika u Crnoj Gori.

Procena je da će obustava železničkog saobraćaja između Srbije i Crne Gore trajati oko 24 sata.U Železnicama Srbije navode da to znači da u subotu iz Beograda za Bar neće saobraćati voz sa polaskom u 20.10 sati.Planirano je da prvi polazak voza iz Beograda za Bar bude >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u nedelju u 20.10 sati, a dalje funkcionisanje železničkog saobraćaja ka Crnoj Gori zavisiće od aktuelne vremenske situacije.Kako je precizirano, odluka o obustavi saobraćaja doneta je zbog velike snežne lavine na delu barske pruge kroz Srbiju, izmedju stanica Brodarevo i Vrbnica.BEOGRAD, 11. februara 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.