Obnavlja se još jedna deonica Grebenskog puta: 219,95 miliona dinara izdvojeno za radove

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnavlja se još jedna deonica Grebenskog puta: 219,95 miliona dinara izdvojeno za radove

Novi Sad -- Pokrajinska vlada izdvojila je 219,95 miliona dinara za obnovu još jedne deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori, u dužini od pet kilometara.

Reč je o deonici od raskrsnice Grebenskog puta sa državnim putem prvog reda, Novi Sad - Ruma, do raskrsnice sa državnim putem drugog reda Rakovac-Vrdnik.

Nakon obnove Grebenskog puta od Iriškog venca do Banstola, nastavlja se obnova deonice od Iriškog venca prema zapadu, do raskrsnice za Rakovac i Vrdnik, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Pokrajinska vlada.

"Cilj je da se obnovi kompletan Grebenski put, koji spaja više opština na čijoj teritoriji se prostire Nacionalni park Fruška gora", navodi se u saopštenju.

Na današnjoj sednici Pokrajinske vlade, kojoj je predsedavao Igor Mirović, za sanaciju štete koja je nastala zbog nevremena na objektu balon-sale Poljoprivredne škole u Bačkoj Topoli, u kojoj se izvodi nastava fizičkog vaspitanja, izdvojeno je 5,23 miliona dinara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.