Izvor: Radio 021, 23.Okt.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdvojen novac za obnovu deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori

Pokrajinska vlada izdvojila je 219,95 miliona dinara za obnovu još jedne deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori, u dužini od pet kilometara.

U pitanju je deo Grebenskog puta od raskrsnice tog puta sa državnim putem prvog reda broj Ib-21 (Novi Sad - Ruma) do raskrsnice sa državnim putem drugog reda IIb - 313 (Rakovac - Vrdnik).

Nakon obnove Grebenskog puta od Iriškog venca do Banstola, nastavlja se obnova deonice od Iriškog venca prema zapadu, do raskrsnice za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Rakovac i Vrdnik.

Cilj je da se obnovi kompletan Grebenski put, koji spaja više opština na čijoj teritoriji se prostire Nacionalni park Fruška gora.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se obnova Grebenskog puta, za deonicu od Iriškog venca do raskrsnice za Rakovac i Vrdnik 220 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019

Pokrajinska vlada je na sednici kojoj je predsedavao predsednik Igor Mirović, izdvojila 219,95 miliona dinara za obnovu još jedne deonice Grebenskog puta na Fruškoj gori, u dužini od pet kilometara, od raskrsnice tog puta sa državnim putem prvog reda broj Ib-21 (Novi Sad – Ruma) do raskrsnice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.