OVOLIKO ZARAĐUJU DADILJE BOGATAŠKE DECE: Najtraženije žene sa A-LISTE, sebi mogu obezbediti LUKSUZAN STAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVOLIKO ZARAĐUJU DADILJE BOGATAŠKE DECE: Najtraženije žene sa A-LISTE, sebi mogu obezbediti LUKSUZAN STAN!

Neke dadilje sa A-liste uživaju u privilegijama koje im donosi taj posao, ako čuvaju decu bogataša.

Privatni avioni, kupovina dizajnerske odeće i druženje sa poznatim ličnostima su privilegije u kojima obično uživaju bogate i slavne ličnosti, ali i prednosti posla dadilje koja brine o deci američkih bogataša.

Najtraženije dadilje sa A-liste uživaju u privilegijama života na visokoj nozi i putovanjima s svojim poslodavcima, a za to su plaćene i do 150.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolara godišnje. Međutim, to je samo jedna strana medalje. Druga je daleko manje glamurozna.

Radni dan elitne dadilje traje 13 sati zbog čega gotovo da nemaju privatan život, a tokom napornih radnih sati najčešće moraju da se nose sa jednako napornom decom i zahtevnim roditeljima.

Jedna dadilja koja čuva bebu i četvorogodišnjeg sina ultrabogatog bračnog para otkrila je kako izgleda njen dan.

Alarm zvoni u 5.15, nakon čega ima samo pola sata da se spremi pre nego što se odveze do vile svojih poslodavaca. Prvo prošeta porodičnog psa, a zatim sprema doručak i budi starije dete.

Dok ga spremi i isprati u vrtić, mlađe je več čeka - gladno i sa punom pelenom. Roditelji odlaze svojim poslom, a od nje se očekuje da drži celu vilu čistom i spremi ručak dok čuva bebu.

Jedinu pauzu koju ima koristi da prošeta bebu. Tada se starije dete vraća iz vrtića i čekaju je treninzi i kuvanje večere.

Kada se roditelji uveče vrate kući zatiču postavljen sto i za njim nasmejanu i čistu decu. Kada svi odu na spavanje, ona odlazi kući da se kratko odmori pre nego što sutradan krene sve ispočetka.

Iako voli da provodi vreme sa decom, ona mora da se nosi i sa njihovim tantrumima i ispadima besa. Ali to nije najteži deo posla.

- Najgori su naporni roditelji. Najviše mrzim kada mi kažu da uradim nešto što je očigledno. To uvek kažu potcenjivački, kao da ne čuvam njihovu decu četiri godine - rekla je dadilja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.