Izvor: Blic, 26.Dec.2018, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENA ISTINA KOJA SE DUGO KRILA Majka Kije Kockar HRANILA Duška Tošića

Jelena Karleuša i Kija Kockar imaju dug istorijat verbalnih sukoba, budući da je pevačica u više navrata prozivala nekadašnju učesnicu rijalitija, te su mnogi očekivali da će isto uslediti i tokom Karleušinog sinoćnjeg gostovanja u "Amidži šou".
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Karleuša se pokajala zbog Kockareve (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2018

Jelena Karleuša i Kija Kockar prepucavale su se preko društvenih mreža budući da je pevačica u više navrata prozivala pobednicu rijalitija, ali je iznenadila sve kada je spustila loptu i otkrila detalj iz života njenog supruga Duška Tošića...- Ma, nemam ništa protiv Kije. Pozdravljam je. Želim...

Nastavak na Vesti-online.com...

POSLE ISTINE KOJU JE KARLEUŠA OTKRILA Kijina majka o Dušku Tošiću: "Bilo mi je žao, gladno dete, on je moje mače "

Izvor: Blic, 26.Dec.2018

Pevačica Jelena Karleuša otkrila je sinoć u emisiji "Amidži šou" da je Kijina majka Nadica Zeljković njenog supruga nekada hranila. Kijina majka se sada rado prisetila tog trenutka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.