Jelena Karleuša se pokajala zbog Kockareve (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša se pokajala zbog Kockareve (VIDEO)

Jelena Karleuša i Kija Kockar prepucavale su se preko društvenih mreža budući da je pevačica u više navrata prozivala pobednicu rijalitija, ali je iznenadila sve kada je spustila loptu i otkrila detalj iz života njenog supruga Duška Tošića.

- Ma, nemam ništa protiv Kije. Pozdravljam je. Želim joj sve najbolje jer se svako bori za sebe kako zna - spustila je Jelena loptu, a zatim objasnila zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čega je došlo do ovakve promene u njoj.

- Ovo nikada dosad nisam ispričala, ali to je stvarno istina. Duško mi je ispričao nešto što se desilo u prošlosti, kada je trenirao fudbal u "Proleteru" Kijina majka mu je stalno davala da jede - ispričala je Karleuša o odnosu njenog muža, fudbalera Duška Tošića, sa Kijinom mamom, Nadicom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KARLEUŠA UŽIVO U PROGRAMU OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O REPREZENTACIJI SRBIJE: Jelena je brutalno isprozivala selektora Krstajića, a onda je joj je Duško OVAKO zapušio usta za sva vremena! Voditelj u ČUDU!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2018

Popoularna pevačica Jelena Karleuša gostovala je u poznatom šou programu gde se dohvatila raznih tema vezanih kako za svoj, tako i za život i karijeru svog supruga Duška Tošića. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.