Izvor: Blic, 12.Feb.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODUZETA ČETIRI AUTOMOBILA "Divljaci" taksiraju bez dozvola, a nose oznake OVIH udruženja

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija grada Beograda privremeno su oduzeli četiri automobila od “divljih taksista” što znači da je od 29. decembra 2018. godine, od kada su počela da se primenjuju nova zakonska ovlašćenja, oduzeto 36 automobila, saopšteno je iz Komunalne policije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Grad privremeno oduzeo 36 vozila od divljih taksista

Izvor: Danas, 12.Feb.2019

Komunalna policija grada Beograda i Saobraćajna inspekcija grada Beograda privremeno su oduzeli četiri automobila od divljih taksista što znači da je od 29. decembra 2018. godine, od kada su počela da se primenjuju nova zakonska ovlašćenja, oduzeto 36 automobila, saopšteno je iz Komunalne policije. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.