Novosti saznaju: Prodavnice za penzionere, umesto u nedelju, OTVORENE SUTRA od 4.00 do 7.00 ujutru

Izvor: Večernje novosti, 03.Apr.2020, 12:46

Novosti saznaju: Prodavnice za penzionere, umesto u nedelju, OTVORENE SUTRA od 4.00 do 7.00 ujutru

Sugrađani stariji od 65 godina će moći da se snabdeju svim potrebnim namirnicama i stvarima sutra ujutru od četiri do sedam časova, umesto u nedelju, što je bila praksa prethodne dve sedmice SUGRAĐANI stariji od 65 godina će moći da se snabdeju svim potrebnim namirnicama i stvarima sutra ujutru od četiri do sedam časova, umesto u nedelju, što je bila praksa prethodne dve sedmice, saznaju „Novosti“ u Ministarstvu trgovine. Prodavnice trgovinskih lanaca i manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << radnje otvoriće vrata prvo za seniore, a posle toga će nastaviti da rade do 12.00 časova za ostale kategorije stanovništva.Ova odluka je doneta kako bi se ispoštovale najnovije mere Vlade kojima se zabranjuje kretanje građanima od 13.00 sati u subotu do ponedeljka u pet ujutru. Cilj novih propisa je smanje kontakti među ljudima kako bismo se što pre izborili sa širenjem virusa kovid 19.Odlukom Vlade RS o novim merama u borbi protiv COVID 19, vreme predviđeno za kupovinu starijih od 65 u IDEA prodavnicama, RODA marketima i Mercator hipermarketima biće subotom od 4 do 7 časova, dok će nedelja u ovim objektima biti neradan dan.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jutarnja kupovina za penzionere - dugi redovi, ali propisana udaljenost

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2020, 11:36

Pojedine apoteke i prodavnice bile su vanredno otvorene od 4 do 7 sati, kako bi se stariji od 65 godina, kojima je inače zabranjeno napuštanje domova, snabdeli namirnicama. Tako je bilo i u Nišu, penzioneri su čekali u dugim redovima na propisanoj udaljenosti jedan od drugoga, a volonteri su im delili...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.