Novinari napustili javnu raspravu i u Istočnom Sarajevu

Izvor: Capital.ba, 12.Maj.2023, 12:41

Novinari napustili javnu raspravu i u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO – Novinari koji su danas u Istočnom Sarajevu prisustvovali javnoj raspravi u vezi sa izmjenama krivičnog zakonika Republike Srpske, a kojim se kriminalizuje kleveta,  napustili su raspravu nakon što su predali zahtjev da se ovaj zakon povuče iz procedure.  FOTO: CAPITAL Sličan gest viđen je i u Banjaluci prije sedam dana, kada je veći dio novinara napustio salu Narodne skupštine Republike Srpske u kojoj je održana prva javna rasprava. Uskoro opširnije….. CAPITAL     Чланак Novinari napustili javnu raspravu i u Istočnom Sarajevu се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javna rasprava: Sloboda mišljenja ne može biti krivično djelo

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2023

ISTOČNO SARAJEVO - Sloboda mišljenja ne može biti krivično djelo, poručili su u petak još jednom novinari na drugoj Javnoj raspravi o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske, održanoj u Istočnom Sarajevu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.