Novi trgovinski lanci u Srbiji

Izvor: B92, 04.Avg.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trgovinski lanci u Srbiji

Ministar trgovine Slobodan Milosavljević (FoNet, arhiv)

Beograd -- Ministar trgovine Slobodan Milosavljević najavio je dolazak u Srbiju dva velika trgovinska lanca iz Austrije i Turske.

Međutim, on nije želeo da otkrije ni koje su to kompanije ni kolika je vrednost investicija. "Ne mogu da kažem ime lanca, ali jedan je austrijski, a drugi turski. Oni su već doneli odluke koje treba da budu potvrđene na njihovim odborima. Očekujem da će se to desiti početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jeseni, i već, možda, kupovina lokacije i početak izgradnje prvih maloprodajnih objakata", kazao je Milosavljević.

Prema njegovim rečima, austrijski lanac će verovatno krenuti od Subotice ili Novog Sada, pa onda doći u Beograd, a turski lanac ima nameru da prvi objekat napravi u Nišu.

Milosavljević je rekao da je od prvih deset svetskih trgovinskih lanaca u Srbiji za sada prisutan samo Metro.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Do kraja godine dolaze dva trgovinska lanca“

Izvor: EMportal, 04.Avg.2008

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević najavio je da bi tokom jeseni dva velika trgovinska lanca iz Austrije i Turske trebalo da počnu ulaganje u Srbiju.

Nastavak na EMportal...

Do kraja godine još dva trgovinska lanca

Izvor: Blic, 04.Avg.2008

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević najavio je da bi tokom jeseni dva velika trgovinska lanca iz Austrije i Turske trebalo da počnu ulaganje u Srbiju...„Sada kada je izvesno da je Srbija na evropskom putu, očekujem ubrzanje te odluke", kazao je on agenciji Beta, ali nije želeo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.