Novi protest zaposlenih u fondu PIO

Izvor: Studio B, 23.Apr.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi protest zaposlenih u fondu PIO

Zaposleni u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje protestovali su i danas ispred zgrade Vlade Srbije, nezadovoljni odlukom Državne revizorske institucije da im se plate smanje za 30 odsto.

Predsednica sindikata u fondu PIO Liljana Kremić, rekla je da je održan sastanak sa savetnikom prvog potpredsednika Vlade Draganom Đokovićem, koji im je preporučio da Vladi pošalju dopis sa svojim zahtevima.

Novi sastanak predviđen je za sutra.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Sindikat preti radikalnijim protestima

Izvor: Danas, 24.Apr.2014, 01:20

Sindikat zaposlenih u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje najavio je da će danas nastaviti da protestuje ispred Vlade Srbije, pošto jučerašnji štrajk nije doneo nikakvo razrešenje njihovih problema. Radnici Fonda PIO štrajkuju jer su im plate smanjene za 30 odsto, pošto je...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.