Novi letovi sa kraljevačke Morave

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 15:46

Novi letovi sa kraljevačke "Morave"

Aerodrom "Morava" u Lađevcima je, od svog otvaranja, pre četiri godine, doneo koristi meštanima zapadne i centralne Srbije.

Naime, oni i ovoga leta za veoma kratko vreme letovima nacionalnog prevoznik "Er Srbija", mogu stići do evropskih gradova.

"Kao i prošle godine imamo sezonsku liniju za Tivat, koja je danas startovala, a juče je odleteo prvi avion za Solun, dok je Instanbul redovna linija cele godine. Za Solun i Tivat su letovi dva puta nedeljno, za Tivat sredom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i petkom a za Solun utorkom i nedeljom", rekao je za Tanjug direktor Aerodroma "Morava" Dragan Bugarinović.

On je dodao da cene idu od najeftinijih 4.000 dinara u jednom pravcu, dok je povratna 80 evra do viših cene koje zavise kada se kupuje karta i koliko je mesta ostalo na letu.

"Ono što je za naš aerodrom privlačno jeste da je parking za automobile besplatan i to je velika pogodnost za putnike", naveo je Bugarinović.

Prema njegovim rečima, interesovanje je veliko, jer su se linije ustalile i zadovoljni su interesovanjem građana. Inače, poletanje za Solun je od 7:45, za Tivat u 9:40, a za Istanbul u 11:40.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krenuli redvni letovi "Er Srbije", Niš - Tivat

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Jun.2023

Kao i prošle godine, danas su uspostavljeni direktni sezonski letovi ka Tivtu sa aerodroma aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.