Izvor: S media, 25.Nov.2012, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi izum: Najbolja tastatura ikada napravljena!

Na koje god načine pokušavali da zaštitimo tastaturu, obično uvek neki komadić hrane završi između tipki, a ako baš nemamo sreće, tu i tamo se zalomi i prolivanje tečnosti po tipkama koje život znače.

Ako morate da jedete za tastaturom jer nemate izbora ili vam je to možda užitak, postoji izum koji bi mogao da vam olakša poteškoće.

Reč je o tastaturi koja ima tanjir kao sastavni deo radne površine, a iz njega mogu da jedu čak i najveći musavci jer >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se tastatura slobodno može prati i u mašini za posuđe.

Na žalost, tastatura nije dostupna za kupovinu već je dizajnerski projekt holandske umetnice Helle Jongerius, ali ako bude dovoljno interesa za ovakvu tastaturu, verovatno će se i to promeniti.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.