Novi hektari za poljoprivrednike u Sremu, po svemu sudeći, najveća su teškoća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2021, 18:06

Novi hektari za poljoprivrednike u Sremu, po svemu sudeći, najveća su teškoća

Ministar Nedimović je istakao da postoje načini na koje će se i taj problem prevazići, a kako je rekao, neposredan kontakt sa poljoprivrednicima najbolji je put za rešavanje svih teškoća.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović zajedno sa pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu Čedomirom Božićem boravio je danas u poseti Staroj Pazovi i Rumi, gde se osim sa predsednicima Opština sastao pre svega sa lokalnim paorima, koji su imali priliku da u direktnom razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iznesu svoje probleme, ali i očekivanja.

Ministar je istakao da očekuje dobru godinu, da ne očekuje pad cena, ali da je pitanje koliko će prinosa biti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.