Novi dom Ivanke Tramp: Pogledajte jedan od najluksuznijih prostora u Majamiju FOTO

Izvor: B92, 03.Feb.2021, 18:37

Novi dom Ivanke Tramp: Pogledajte jedan od najluksuznijih prostora u Majamiju FOTO

Majami -- Ivanka Tramp i njen suprug Džared Kušner kupili su plac površine 1,4 hektara od latino zvezde Hulija Iglesijasa za 30 miliona dolara.

Parcela se nalazi na ekskluzivnom ostrvu Indijan Krik (Florida) i par planira da na njoj izgradi vilu.

U međuvremenu su odlučili da žive u Majamiju i, dok se planira izgradnja kuće iz snova, upravo su potpisali godišnji zakup da bi se uselili u jedan od najluksuznijih prostora u Majamiju.

U pitanju je zgrada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u obliku piramide, pod imenom "Arte Surfside", a dizajnirao ju je italijanski arhitekta Antonio Čiterio.

Zgrada ima 16 jedinica, među kojima se penthaus nedavno prodao za čak 33 miliona dolara, a najjeftinije jedinice prodale su se za oko 12 miliona dolara.

Svaka jedinica ima direktan ulaz u lift i prostrane terase. Stanari imaju pristup zagrejanom zatvorenom bazenu, teniskom terenu, spa i fitnes centru, dečjoj igraonici i salonu.

Privatna rezidencija takođe nudi danonoćno obezbeđenje, a liftovi su zaštićeni tehnologijom prepoznavanja otiska prsta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.