Izvor: Danas, 19.Jan.2022, 18:51

Novi Pazar: Roditelji decu vode u vrtić neasfaltiranim putem kroz blato i sneg

Roditelji Novog Pazara koji žive u naseljima u okolini Šestova dugo su čekali na vrtić "Čarolija" koji je najavljivan godinama unazad. Kada su ga konačno dočekali nastao je novi problem, a to je neasfaltirani deo puta koji je prošle nedelje bio pun blata i snega, a kroz koje su morali da se probijaju roditelji sa decom da bi stigli do objekta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novi Pazar: Roditelji djecu vode u vrtić neasfaltiranim putem kroz blato i snijeg

Izvor: SandzakPress.net, 20.Jan.2022, 13:54

Roditelji Novog Pazara koji žive u naseljima u okolini Šestova dugo su čekali na vrtić „Čarolija“ koji je najavljivan godinama unazad. Kada su ga konačno dočekali nastao je novi problem, a to je neasfaltirani deo puta koji je prošle nedelje bio pun blata i snega, a kroz koje su morali da...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.