Novi Lastini busevi: Da kažu odličan prevoz FOTO

Izvor: B92, 05.Feb.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Lastini busevi: Da kažu "odličan prevoz" FOTO

Beograd -- Saobraćajno preduzeće "Lasta" predstavilo je 29 novih autobusa koji će saobraćati na linijama javnog gradskog prevoza koje voze ka prigradskim naseljima.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je na primopredaji novih autobusa rekao novinarima da je SP "Lasta" sada kupilo novih 29 autobusa a prošle godine 40 i da najveći deo tih autobusa saobraća u Barajevo, Mladenovac, Obrenovac i Grocku, kao i da "građani koji žive dalje od centra već vide korist od toga". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Naša strategija i želja je da ne postoji razlika u kvalitetu i života i prevoza u centru i delovima grada koji su dalje od centra", istakao je Mali.

Kako je dodao, kupovina novih autobusa govori da se to preduzeće "stabilizovalo" i vratilo neke svoje dugove, završilo proces restrukturiranja, kao i da "kreću korak napred, što je i za grad važno, jer tu rade ljudi koji žive u Beogradu".

"Svi autobusi imaju bežični internet, video-nadzor i mesto za osobe sa invaliditetom, sve ono što je neophodno i što je usklađeno standardima grada", kazao je Mali.

On je dodao da je preduzeće "Lasta" postalo partner senior programa i da će svaki penzioner koji je korisnik senior kartice imati 10 odsto popusta na međumesni prevoz i 10 odsto popusta na godišnju kartu za međugradski prevoz.

Generalni direktor "Laste" Veljko Vukobratović rekao je da je jedini cilj tog preduzeća da kada putnik izađe iz autobusa da kaže da je to odličan prevoz.

"Lasta ostaje i opstaje i neće biti onog što su mnogi priželjkivali, da Lasta propadne kao brend koji je 70 godina na tržištu Srbije", kazao je Vukobratović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lasta kupila 29 autobusa, oduševljenja nije manjkalo

Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2018

Saobraćajno preduzeće "Lasta" kupilo je novih 29 autobusa, koji će saobraćati na linijama javnog gradskog prevoza, koje voze ka prigradskim naseljima. Gradonačelnik Beorgada kaže da će na taj način biti ispravljene razlike između centra grada i prigradskih naselja. Autobusi su kupljeni iz Turske...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.