Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lasta kupila 29 autobusa, oduševljenja nije manjkalo

Saobraćajno preduzeće "Lasta" kupilo je novih 29 autobusa, koji će saobraćati na linijama javnog gradskog prevoza, koje voze ka prigradskim naseljima. Gradonačelnik Beorgada kaže da će na taj način biti ispravljene razlike između centra grada i prigradskih naselja. Autobusi su kupljeni iz Turske i Belorusije.

Izvor: N1

Na platou saobraćajnog preduzeća "Lasta" gde su predstavljeni novi autobusi, oduševljenje nije krio gotovo samo onaj ko nije bio. Gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << autobusom...

"Neverovatno, ne čuje se motor uopšte", rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Penzioneri popustima od 10 odsto za međumesnu i međugradsku vožnju koje će imati uz senior karticu.

"Znači, novi autobusi, klima, grejanje, wi fi, video nadzor...", kaže Mali.

Građani: Sva udobnost...

Direktor Laste: Sve ima gradonačelniče, sve je ispunjeno po ugovoru s gradom, potpuno...

Dok se direktor oduševljavao, pre svega, gradonačelnikom.

"Ovo nije prva ni poseta ni podrška koju je on pružio Lasti i hvala mu na svemu tome što je činio za Lastu", poručuje generalni direktor SP Lasta Veljko Vukobratović.

Zahvaljujući gradonačelniku, predsedniku Aleksandru Vučiću, ministru privrede i njegovom sekretaru, o Lasti se, kaže njen direktor, priča sa strahopoštovanjem.

N1: Direktore, što sa strahopoštovanjem? U redu je s poštovanjem, ali što sa strahom?

Vukobratović: Sa strahopoštovanjem zbog veličine kompanije...

N1: Od koje se uplaše ljudi?

Vukobratović: Uplaše se ljudi od tolike kompanije na tržištu, a tržište je diskutabilna stvar, tu se bore i mali i veliki, i uvek je strahopoštovanje od velikih.

U prilog tome, gradonačelnik podvlači računicu: prošle godine 40 novih autobusa Laste, ove 29, naspram, kako tvrdi, nijednog u pet godina pre toga.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novi autobusi "ispravljaju razlike" između centra i prigradskih naselja

Izvor: N1 televizija, 05.Feb.2018

Saobraćajno preduzeće "Lasta" kupilo je novih 29 autobusa, koji će saobraćati na linijama javnog gradskog prevoza, koje voze ka prigradskim naseljima...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.