Nova železnička kompanija u oktobru

Izvor: Beta, 01.Sep.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova železnička kompanija u oktobru

BEOGRAD, 1. septembra 2010. (Beta) - Nova zajednička železnička kompanija Srbije, Hrvatske i Slovenije trebalo bi da počne da radi u oktobru, rečeno je u sredu agenciji Beta u Ministarstvu za infrastrukturu Srbije.

Sedište kompanije biće u Sloveniji, koja je članica Evropske unije, a direktor za teretni saobraćaj Železnica Slovenije Igor Hribar izjavio je danas da pripreme za osnivanje i početak rada zajedničke železničke kompanije teku po planu.

"Ostalo je još samo da se završe procedure u organima upravljanja", rekao je Hribar agenciji Beta.

(Beta)

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Železnice SHS kreću u u oktobru

Izvor: Mondo, 01.Sep.2010

Završne procedure u orgnima upravljanja nove zajedniče železničke kompanije Srbije, Hrvatske i Slovenije su u toku.

Nastavak na Mondo...

Ex-Yu železnica kreće u oktobru

Izvor: B92, 01.Sep.2010

Beograd -- Nova zajednička železnička kompanija Srbije, Hrvatske i Slovenije trebalo bi da počne da radi u oktobru, kažu u Ministarstvu za infrastrukturu Srbije...Sedište kompanije biće u Sloveniji, koja je članica Evropske unije, a direktor za teretni saobraćaj Železnica Slovenije Igor Hribar...

Nastavak na B92...

Pripreme za osnivanje zajedničke železničke kompanije teku po planu

Izvor: Poslovni magazin, 01.Sep.2010

Nova zajednička železnička kompanija Srbije, Hrvatske i Slovenije trebalo bi da počne da radi u oktobru, rečeno je u sredu agenciji Beta u Ministarstvu za infrastrukturu Srbije.Sedište kompanije biće u Sloveniji, koja je članica Evropske unije, a direktor za teretni saobraćaj Železnica Slovenije...

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.