Nova sednica skupštine 9. marta sa pet tačaka dnevnog reda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 13:29

Nova sednica skupštine 9. marta sa pet tačaka dnevnog reda

Skupština Srbije počeće u utorak, 9. marta, novu sednicu sa pet tačaka dnevnog reda, među kojima je Predlog kandidata za izbor članova Veća Agencije za sprečavanje korupcije, koji je podnela ministrka pravde Maja Popović, saopšteno je danas iz parlamenta.

Na novoj sednici poslanici će razmotriti i Predlog odluke o izboru predsednika, zamenika predsednika i članova Upravnog odbora Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge.

Na dnevnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << redu će biti i potvrđivanje Konvencije o trgovini žitaricama, kao i potvrđivanje Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Države Palestine u oblasti bezbednosne saradnje.

Poslanici će razmotriti i Izveštaj o radu Agencije za energetiku Republike Srbije za 2019. godinu sa predlogom Zaključka Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku.

Skupština Srbije počela je danas redovno prolećno zasedanje, a na dnevnom redu prve sednice je Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog sporazuma o zajmu LD 2034 (2020) između Banke za razvoj Saveta Evrope i Srbije za projektni zajam - Infrastruktura u kulturi, kao i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.