Nova ljubljanska banka dala najbolju ponudu za Komercijalnu banku

Izvor: RTS, 23.Dec.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ljubljanska banka dala najbolju ponudu za Komercijalnu banku

Nova ljubljanska banka pozvana je, kao podnosilac najbolje rangirane ponude na tenderu, da pristupi pregovorima radi zaključenja ugovora o kupoprodaji Komercijalne banke, saopštilo je Ministarstvo finansija.
U saopštenju se navodi da je Tenderska komisija, zajedno sa finansijskim savetnikom, izvršila pregled i ocenu pravovremeno dostavljenih obavezujućih ponuda i dostavljene prateće dokumentacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Ponude su pregledane radi rangiranja u tenderskom postupku prodaje akcija Komercijalne banke koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije.
Istaknuto je da je Nova ljubljanska banka podnosilac najbolje rangirane ponude.
U skladu sa članom 28 Uredbe o načinu i postupku prodaje banaka koje su u vlasništvu Srbije, Nova ljubljanska banka je pozvana da pristupi pregovorima radi zaključenja ugovora o kupoprodaji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenci dali najbolju ponudu za Komercijalnu banku

Izvor: B92, 23.Dec.2019

Beograd -- Nova ljubljanska banka d.d. Ljubljana je kao podnosilac najbolje rangirane ponude pozvana da pristupi pregovorima radi zaključenja ugovora o kupoprodaji...Slovenačka banka pozvana je u skladu sa članom 28. Uredbe o načinu i postupku prodaje banaka koje su u vlasništvu Republike Srbije,...

Nastavak na B92...

Ljubljanska NLB dala najbolju ponudu za Komercijalnu banku

Izvor: Blic, 23.Dec.2019

Nova Ljubljanska banka d.d. Ljubljana pozvana je, kao podnosilac najbolje rangirane ponude, na pregovore radi zaključenja ugovora o kupoprodaji Komercijalne banke a.d, saopštilo je danas Ministarstvo finansija Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.