Srbija

Ponedeljak, 23.12.2019.

17:23

Slovenci dali najbolju ponudu za Komercijalnu banku

Nova ljubljanska banka d.d. Ljubljana je kao podnosilac najbolje rangirane ponude pozvana da pristupi pregovorima radi zaključenja ugovora o kupoprodaji.

Izvor: B92

Slovenci dali najbolju ponudu za Komercijalnu banku
Foto: Depositphotos/viz-arch

Slovenačka banka pozvana je u skladu sa članom 28. Uredbe o načinu i postupku prodaje banaka koje su u vlasništvu Republike Srbije, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Tenderska komisija Ministarstva finansija je, zajedno sa finansijskim savetnikom, izvršila pregled i ocenu pravovremeno dostavljenih obavezujućih ponuda i dostavljene prateće dokumentacije, radi rangiranja obavezujućih ponuda u tenderskom postupku prodaje akcija Komercijalne banke a.d. Beograd, koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije, saopšteno je iz ministarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Velika prevara u Srbiji: Evo kako varaju

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere i ostale građane Srbije da nije tačna informacija koja je ovih dana objavljena na društvenim mrežama da će im biti isplaćena naknada od 6.000 dinara.

10:34

30.5.2024.

1 d

Svet

Oni se ne šale: U Rusiji skoro 100%

Ruska naftna kompanija Rosnjeft objavila je da je njen profit u prvom tromesečju 2024. kvartalno porastao za 92,8 odsto na 486 milijardi rubalja, što iznosi oko 4,96 milijardi evra.

13:48

31.5.2024.

18 h

Podeli: