Nova klasifikacija delatnosti od 12. avgusta

Izvor: S media, 10.Avg.2010, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova klasifikacija delatnosti od 12. avgusta

Agencija za privredne registre (APR) saopštila je danas da će u četvrtak, 12. avgusta, početi da primenjuje novu klasifikaciju delatnosti kod svih registrovanih privrednih subjekata i drugih pravnih lica, u skladu sa klasifikacijom koja se primenjuje u EU.

U saopštenju se precizira da će izmena klasifikacije biti uradjena u skladu sa Zakonom o klasifikaciji delatnosti, a na osnovu podataka dobijenih od Republičkog zavoda za statistiku.

Promene >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << podataka o šiframa i opisu delatnosti biće izvršene automatski, zbog čega je neophodno da se svi privredni subjekti i druga pravna i fizička lica registrovana u APR, o novoj šifri i opisu pretežne delatnosti informišu uvidom u internet stranicu APR (www.apr.gov.rs).

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.