Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2023, 22:11

Nemačke kompanije zapošlavaju u Srbiji više od 80.000 radnika

Ministar za rad, zapošlavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković sastao se danas sa državnom sekretarkom Saveznog ministarstva za rad i socijalna pitanja SR Nemačke Anet Krame, na kojem su potvrđeni partnerski odnosi dva ministarstva, kao i dve zemle.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačke kompanije zapošljavaju u Srbiji više od 80.000 radnika

Izvor: Blic, 01.Sep.2023, 20:02

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković, sastao se sa državnom sekretarkom Saveznog ministarstva za rad i socijalna pitanja SR Nemačke Anet Krame, i tom prilikom ukazao da iz godine u godinu raste broj nemačkih kompanija u Srbiji, koji danas zapošljavaju više...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.