Ništa od pregovora za nove letove u Dubrovnik

Izvor: S media, 04.Jul.2009, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od pregovora za nove letove u Dubrovnik

Ministarstvo za infrastrukturu demantovalo vest da će u utorak biti održan sastanak sa hrvatskim Ministarstvom prometa oko dozvola za letove "Jata" u Dubrovnik.

Objavljena vest je apsolutno netačna jer takav sastanak nije najavljen, pa tako neće 7. jula biti održan", saopštilo je resorno ministarstvo. U međuvremenu, sve je više onih koji su kupili karte koje je prodavao Jat ervejz, i koji svedoče da su prevareni.

Kako je navedeno, "kada bi se takav sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i održao, na osnovu kompetencija koje imaju, dva ministarstva bi mogla da se dogovore o bilateralnim pitanjima, o eventualnom državnom sporazumu o vazdušnom saobraćaju, dok su komercijalni letovi, pa i ovi Jatovi za Dubrovnik isključivo pitanje zainteresovane avio-kompanije i hrvatskih vazduhoplovnih vlasti".

"Koristimo i ovu priliku da istaknemo da Ministarstvo za infrastrukturu ima svog pres-atašea čiji su poslovi odnosi sa javnošću, što će reći tačno informisanje javnosti o aktivnostima Ministarstva, tako da nam drugi 'portparoli', pa ni ovaj koji je 'Beti' ponudio pomenutu netačnu vest, nisu potrebni", navodi se u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.