Nikad bolji biznis: Garažno mesto košta kao stan VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 17:57

Nikad bolji biznis: Garažno mesto košta kao stan VIDEO

Garaže su postale svojevrsan biznis, a to najbolje pokazuje podatak Republičkog geodetskog zavoda koji kaže da je u Srbiji u četvrtom kvartalu 2023. prodata najskuplja garaža i to za 63.000 evra.

Najskuplje garažno mesto nalazi se u opštini Stari grad.

Cena po kvadratu je slična kao neke garsonjere na nekim daljim lokacijama, ali ta cena garaža najviše zavisi u stvari od lokacije gde se garaža nalazi, dimenzije garaža, pristup garažama, da li je u sutren, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da li je u prizemlju...

Ni u Novom Sadu situacija nije najsjajnija. Neka prosečna garaža, idealnih dimenzija nekih 16-17 kvadrata, u centru Novog Sada košta od 25.000 do 30.000 evra.

Za više informacija pogledajte video-prilog:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikad bolji biznis: Garažno mjesto košta kao stan

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2024, 09:02

BEOGRAD - Garaže su postale svojevrsan biznis, a to najbolje pokazuje podatak Republičkog geodetskog zavoda koji kaže da je u Srbiji u četvrtom kvartalu 2023. prodata najskuplja garaža i to za 63.000 evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.