Nestle preuzeo deo poslovanja Centroproizvoda

Izvor: NaDlanu.com, 05.Dec.2011, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestle preuzeo deo poslovanja Centroproizvoda

BEOGRAD, 5. decembra 2011. (Beta) - Kompanija Nestle zvanično je završila preuzimanje poslovanja Centroproizvoda, vodećeg proizvodjača hrane u Srbiji.

BEOGRAD, 5. decembra 2011. (Beta) - Kompanija Nestle zvanično je završila preuzimanje poslovanja Centroproizvoda, vodećeg proizvodjača hrane u Srbiji.Nestle je, kako se navodi u saopštenju, preuzela Centroproizvodov asortiman za kulinarstvo (začini i arome, praškasti proizvodi, supe i prelivi), proizvodnju napitaka (napici od >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << čokolade i čajevi) i konditorskih proizvoda (namazi i čokoladne štanglice).To preuzimanje, kako se ističe, unaprediće Nestleov potencijal za rast i to kombinovanjem jake robne marke Centroproizvoda i lokalne proizvodnje sa kapacitetima Nestlea za inovaciju i stalna unapredjenja.Robna marka začin "C" sada će biti deo palete proizvoda koju nudi Nestle."Plan je da surčinska fabrika nastavi sa proizvodnjom svih robnih marki koje uživaju veliko poverenje potrošača, ali će se razmotriti i mogućnosti da se u fabrici proizvode neki od Nestleovih proizvoda koji se trenutno uvoze", kazao je predsednik Upravnog odbora Nestle Adriatika Marko Travalja.Generalni direktor Centroproizvoda Nemanja Popov tim povodom je rekao da preuzimanje dela poslovanja od strane Nestlea potvrdjuje lidersku poziciju koju je Centroproizvod stvorio tokom nekoliko decenija rada, kako u Srbiji tako i u regionu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestle preuzeo deo poslovanja Centroproizvoda

Izvor: Beta, 05.Dec.2011

BEOGRAD, 5. decembra 2011. (Beta) - Kompanija Nestle zvanično je završila preuzimanje poslovanja Centroproizvoda, vodećeg proizvodjača hrane u Srbiji...Nestle je, kako se navodi u saopštenju, preuzela Centroproizvodov asortiman za kulinarstvo (začini i arome, praškasti proizvodi, supe i prelivi),...

Nastavak na Beta...

'Nestle' preuzeo 'Centroproizvod'

Izvor: Šumadija Press, 06.Dec.2011, 11:16

Kompanija "Nestle" je i zvanično zaključila preuzimanje poslovanja "Centroproizvoda", vodećeg proizvođača hrane u Srbiji.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.