Nestle preuzeo Centroproizvod

Kompanija "Nestle" je zvanično završila preuzimanje poslovanja "Centroproizvoda", vodećeg proizvođača hrane u Srbiji.
Kompanija "Nestle" je zvanično završila preuzimanje poslovanja "Centroproizvoda", vodećeg proizvođača hrane u Srbiji.

Kako se navodi u saopštenju, "Nestle" je preuzela "Centroproizvodov" asortiman za kulinarstvo (začini, dodaci jelima, supe i prelivi), konditorske proizvode (namazi i čokoladne table) i napitke (napici od čokolade i čajevi). Robna marka začin "C" sada će biti deo palete proizvoda koju nudi "Nestle".

"Plan je da surčinska fabrika nastavi sa proizvodnjom svih robnih marki koje uživaju veliko poverenje potrošača, ali će se razmotriti i mogućnosti da se u fabrici proizvode neki od Nestleovih proizvoda koji se trenutno uvoze", kazao je predsednik Upravnog odbora "Nestle" Adriatika Marko Travalja.

U Adriatik regionu korporacija "Nestle" je prisutna od 2003. godine, zapošljava oko 550 ljudi i upravlja fabrikom sladoleda u Staroj Pazovi.

  • Lala1

    06.12.2011 10:15
    Nestle
    Ovo je dobra vest. Nestle je jedna od kompanija koja ima strogi pravilnik i odrzava zaista visok standard i kvalitet svojih proizvoda. Ovakva jedna kompanija nikade nece svojim potrosacima ponuditi nesto sto je loseg kvaliteta ili skart proizvode.
  • Ivan

    06.12.2011 09:27
    sada će....
    sada će kod nas da nam proizvode prehrambene proizvode sumnjivog kvaliteta....

    http://en.wikipedia.org/wiki/Nestl%C3%A9#Controversy_and_criticism

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.